Rendabel een krachtige bedrijfsfilm engels laten maken door een professioneel videobedrijf.

Bedrijfsfilm Laten Maken


Het is belangrijk om na het maken van je bedrijfsfilm ook een idee te hebben. Het gebeurd maar al te vaak dat een organisatie een bedrijfsfilm laat maken en deze dan alleen gebruikt op de webpagina. Dit terwijl er legio aan mogelijkheden zijn om je bedrijfsfilm te gebruiken om naamsbekendheid te genereren. Allicht is dit per bedrijf, dienst of artikel verschillend. Neem daarom contact met ons op als je advies wilt over hoe u uw campagne het beste kan aanpakken.

U laat zien hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat, wat uw bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat u de klant te bieden heeft. U wilt natuurlijk dat uw onderneming volledig tot zijn recht komt in een bedrijfsvideo. Om deze reden focussen wij ons allereerst op de afkomst en gezicht van uw onderneming, waarna we de sterke kanten aanzienlijk naar voren brengen in de montage. bedrijfsfilm rotterdam

Uw Eigen Bedrijfsfilm Vervaardigen


U kunt bij ons een bedrijfsfilm laten maken. Een bedrijfsfilm is als het naamkaartje van uw bedrijf. Het moet de juiste indruk bij nieuwe klanten achterlaten en een goed beeld geven van uw organisatie. Een geanimeerde bedrijfsfilm stelt u in staat om ook zaken als een proces of visie op een visuele manier over te brengen. Op deze pagina vertellen we meer over de mogelijkheden. Samen met u maken wij uw bedrijfsfilm. U hoeft zich geen zorgen te maken over het storyboard, de montage of het script: dat verzorgen wij allemaal graag voor u. Het enige dat wij van u nodig hebben is de juiste strekking. We willen graag samen tot het ontwerp van uw bedrijfsfilm komen. Wij willen weten waar u voor staat, wat uw stijl is. En zo komen we samen tot een passend ontwerp.
De eerste versie van de bedrijfsfilm wordt aangeleverd en het is tijd voor een volgende response ronde. De bedrijfsfilm kan via ons Vimeo kanaal en een persoonlijk wachtwoord worden bekeken. Via telefonisch contact of via mailcontact kan er feedback worden gegeven. Het gaat dan nog om bepaalde beelden of sferen die wellicht anders mogen. Doordat we vooraf het storyboard hebben gemaakt, zijn er inhoudelijk meestal weinig tot geen feedback punten meer. Zijn ze er wel? Dan kunnen we dat gemakkelijk aanpassen om de bedrijfsfilm naar wens te maken.Aansluiten bij de doelgroep


Een van de belangrijkste dingen van uw videoproductie is dat uw bericht begrepen moet worden binnen je doelgroep. Er moet daarom goed nagedacht worden hoe de doelgroep uw bedrijfsfilm gaat appreciren. Bedrijfsfilms worden namelijk altijd gemaakt voor specifieke groepen uit het bedrijf. Hierbij moet er vanuit gegaan worden dat de doelgroep niets weet (onwetend is) over uw product en het bedrijfsproces. Ook de keuze van het medium moet afgestemd worden op deze doelgroep. Samen zorgen we er ook voor dat de boodschap en de beoogde doelgroep van uw bedrijfsfilm kraakhelder zijn. Vervolgens vertalen we die zaken (website) naar een script waarbij we een storyboard voor de bedrijfsfilm maken. Zo maken we een herkenbaar beeld en kan de bedrijfsfilm perfect worden ingezet in een campagne of webshop.

Samen gaan we ook op zoek naar de gewenste stijl en inhoud voor de bedrijfsfilm. Op die manier heeft u gedurende het hele traject inzicht in het creatieve proces. Teksten op een website zijn en blijven belangrijk. Echter, een website met enkel tekst kan saai en onpersoonlijk ogen voor de bezoeker. Video's zijn een uitstekende manier om uw website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm brengt u de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele inhoud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *